divendres, 6 de desembre del 2013

Perles, perles i més perles!

En aquesta nova entrada de GITIC, parlaré sobre un altre aplicació per poder fer exposicions, el "Pearltrees". És una aplicació d'internet on pots buscar informació sobre algu i anant guardant dins d'unes perles.

Per començar a utilitzar-lo haureu de crear-vos un compte, quan entreu a l'aplicació ja us apareix. Us registreu i podeu començar a utilitzar-lo. Per sortir a dalt apareixen tres ratlles i haureu de baixar fins que aparegui "Logo out". Per tornar a entrar al "pearltrees" només heu de clicar a "log in" i registreu-vos. En entrar al vostre pearltrees ja teniu la primera perla que podeu col·locar una imatge vostra, si voleu. Per col·locar-la heu de clicar a sobre la perla i anar a baix on fica "image", quan entreu heu de clicar a "new imatge" i podreu afegir la imatge que vulgueu.

      








La primera perla que us trobeu



A baix a la dreta, trobaràs la paraula
 "imatge", per canviar la vostra fotografia

Si voleu començar a fer un treball, heu de crear una nova perla. I per fer-ho haureu d'anar a "+add", un cop heu entrat, anireu a "pearltree", i haureu d'escriure un nom aquesta perla, per exemple, Kate Perry. Si voleu una imatge de la persona escollida, només haureu d'anar a photo. Després podreu anant afegint més perles de la mateixa manera però afegint notes "note", pàgines web on apareguin notícies d'aquella persona o vídeos "web page", etc.


A part de fer els vostres propis treballs, podeu afegir a gent en el vostre treball, per si heu de fer un treball en grup (semblant a quan vaig parlar de compartir coses per "Drive").

La meva reflexió és que és una manera diferent de treballar, de buscar la informació i resumir-la, ja que pots buscar altres treballs que s'hagin fet d'aquell personatge que t'estàs informant. Us animo a provar aquest sistema, perquè és interessant i divertit de col·locar les perles on tu vols, i afegir perles a continuació d'una altra i anant creixent i creixent aquest treball com si fos un arbre.

Com ampliació sobre aquesta aplicació, us deixo amb més informació trobada al youtube sobre el ús del "pearltrees":


2 comentaris: